Verkkokoulutus

Haluatko oppia ymmärtämään koiraasi paremmin ja helpottamaan arkea sen kanssa – positiivisin keinoin ja koiran ehdoilla? Tai haluaisitko ehkä ymmärtää koirien käytöstä syvällisemmin ja perusteellisemmin?

Jos toivot apua koiran hihnakäytökseen erityisesti ohitustilanteissa, Onnistu ohituksissa-verkkokurssi on siihen juuri sopiva. ZenKoira-verkkokoulussa sen sijaan pääset tutustumaan koirien käyttäytymiseen, koulutukseen ja hyvinvointiin paljon laajemmin.

Voit halutessasi tutustua ilmaiseksi verkkokoulutukseen katsomalla Omaehtoinen kynsien leikkaus -videot tai Koiran ja omistajan välinen kommunikaatio -verkkoluennon.

Onnistu ohituksissa

Perusteellinen 10 viikon pituinen verkkokurssi, jonka aikana opit ymmärtämään syitä koirasi ohitusongelmien taustalla ja järjestämään koiran elämän sellaiseksi, että ohitustilanteet onnistuisivat rennommin. Saat runsaasti käytännön vinkkejä koulutukseen, ja videoissa näytetään harjoitukset vaihe vaiheelta.

Kurssille voi liittyä mukaan milloin tahansa, ja sen voi suorittaa omaan tahtiinsa vaikka kotisohvalta.

Verkkokoulu

Zenkoira-verkkokoulu on ikään kuin koirien käyttäytymisen ja kouluttamisen netflix: maksat kuukausimaksua ja saat pääsyn laajaan videokirjastoon sekä moniin muihin materiaaleihin. Aiheita löytyy laajasti ongelmakäytösten hoitamisesta temppuihin ja arjen taitoihin. Videoissa käydään harjoituksia läpi askel askeleelta.

Verkkokouluun sisältyy useita verkkoluentoja ja -kursseja, joissa sukelletaan syvälle koirien käyttäytymisen maailmaan. Käyn läpi aiheeseen liittyviä uusimpia tieteellisiä tutkimuksia ja selitän helposti ymmärrettävällä tavalla, mitä eri aihealueista tällä hetkellä tiedetään.

Verkkokoulun jäsenyys ei ole sitova, eli voit olla mukana juuri niin kauan kuin haluat. Voit myös valita jäsenyyden halutessasi vain kuukauden ajaksi.

Alempaa näet, mitä kaikkia aihealueita verkkokouluun sisältyy tällä hetkellä. Kuvakkeita klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin jokaisen materiaalin sisältöön.


Nämä kaikki aihekokonaisuudet sisältyvät verkkokouluun:


KOIRAN ELEKIELI
ITSEHILLINTÄ
VIRIKKEISTÄMINEN JA LAJITYYPILLINEN KÄYTTÄYTYMINEN
100% VARMA VIHJESANA
YLI-INNOKKUUS
KUONOKOPPAAN TOTUTTELU
ASKEL ASKELEELTA
EROON YKSINOLO-ONGELMISTA
VIRETILAN HALLINTA
LUOPUMISEN TEHOKURSSI
TIEDE JA KOIRANKOULUTUS

RAUHOITTUMISEN TAITO
HYVÄN SUHTEEN LUOMINEN
ONGELMAKÄYTÖKSEN
RATKOMINEN
PITKÄKESTOINEN
STRESSI
MITEN KOIRA OPPII
HIHNASSA VETÄMINEN
HAASTAVAN KOIRAN JA OMISTAJAN HYVINVOINTI
KOIRAN KOULUTUS SUJUVAKSI OSAKSI ARKEA
KOIRAN ÄLYKKYYS JA KOGNITIO
AUTOILUPELKO

OMAEHTOINEN KÄSITTELY
ITSEVARMUUDEN KASVATTAMINEN
IMPULSIIVISUUS
KOIRIEN VÄLINEN RESURSSIAGGRESSIIVISUUS
30 PÄIVÄN TEMPPUHAASTE
30 PÄIVÄÄ ITSEVARMUUTTA
HAUSKA TUTUSTUA! VERKKOKURSSI IHMISAROILLE KOIRILLE
STRESSI JA REAKTIIVISUUS
KOIRAN MOTIVOINTI RUOKAPALKALLA
ÄÄNIARKUUS

%d bloggaajaa tykkää tästä: